Opinie

9,1
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,2
Komfort
8,8
Lokalizacja obiektu
9,3
Udogodnienia
8,8
Personel
9,6
Stosunek jakości do ceny
8,6

Opinie

    ARTURO1502
    pl

    Ocena

    9,6
    24 kwietnia 2018

    Polecam! Świetne miejsce wypadowe

    Lodówka w jednym z pokojów podgrzewala zmiast chłodzić, obsluga nie byla w stanie tego naprawiac i nie wymienila sprzętu. Na szczęście mieliśmy razem 2 pokoje, w drugim wszystko grało. Troche głośno w nocy, ale taki urok Napoli. Z zamkniętymi okiennicami można było zasnąć.
    Czystość, bardzo przyjazny personel, bliskość portu i węzłów komunikacyjnych, rzut beretem do Zamku del Nuovo, ztuż obok świetna pizzeria, sklep spożywczy ok. 150 metrów od hotelu. Cicha, bardzo sprawna klima. Można poczuć zgiełk Neapolu, nawet patrząc z ( malutkiego) balkonu. Z boku widać fragment morza.
    Ireneusz
    pl

    Ocena

    10
    12 lutego 2018

    Neapol godny polecenia, skrywa wile perełek. Ludzie super gościnni i mili

    Świetna lokalizacja. Znakomite śniadania. Super czystość. Miła i profesjinalna obsługa. Doskonały wybór
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    8,8
    4 lutego 2018
    Dobre śniadanie. Świetne miejsce jako baza wypadowa. Uczynna i miła obsługa. Codziennie sprzątam pokój. Polecam
    Anna
    pl

    Ocena

    10
    1 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    sławomir
    pl

    Ocena

    10
    1 lutego 2018
    miła obsługa, dobra lokalizacja, dobre śniadania
    Monika
    pl

    Ocena

    9,6
    30 stycznia 2018
    B mały pokoik, myślę że czteroosobowy zrobiony na siłę- tylko przy dwóch miejscach lampki nocne i dostęp do kontaktu, brak oferowanego w ofercie zestawu do parzenia kawy i herbaty, poza tym wszystko ok.
    Bardzo dobra lokalizacja, bezpiecznie, zabytki osiągalne na piechotę lub dojazd metrem- stacja prawie pod hotelem, dobre połączenie z lotniskiem, bardzo miła obsługa, b. dobre śniadanie, budynek zabytkowy, b. klimatyczny.
    Joanna
    pl

    Ocena

    10
    25 stycznia 2018

    Bella Napolart

    Naprawdę nie wiem co moznaby poprawić bo wszytko było super !!
    Świetne miejsce! Super lokalizacja bo wszędzie blisko. Przemili ludzi, bardzo pomocni. Bardzo duży wybór na śniadanie, co rzadko się zdarza we Włoszech. Pokój bardzo przestronny z wygodną łazienką. Bardzo czysto, pokój sprzątany codziennie. Dobry zasięg wifi w pokoju. Piękny widok na Neapol z balkonu
    Tomasz
    pl

    Ocena

    9,2
    18 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    6,2
    21 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Konrad
    pl

    Ocena

    9,6
    6 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jarosław
    pl

    Ocena

    8,8
    31 marca 2017

    Komfortowy pobyt

    Do szczęścia brakuje czajnika w pokoju a do śniadania jakiegoś prawdziwego pieczywa.
    Bardzo dobra lokalizacja, dobry dojazd z lotniska, blisko do centrum, portu czy stacji kolejowej. Bardzo miły i uczynny personel. Wygodne, przestronne pokoje, wielki telewizor plus pełen pakiet telewizji satelitarnej sky. Pyszna kawa na śniadanie.
    Izabela
    pl

    Ocena

    8,8
    15 marca 2017

    Fajny wypad

    Słabo oznaczone wejście.
    Bardzo wygodne łóżko. Pokój maleńki, ale wszystkie potrzebne rzeczy były dostępne. Bardzo miła obsługa. Dobre śniadania na słodko i słono! Polecam
    Miasto jest bardzo ładne
    pl

    Ocena

    10
    5 lutego 2017

    Neapol jest piękny.

    Bardzo dobra lokalizacja, hotel jest bardzo czysty i obsługa dokładnie sprząta. Jest mi miło, że spędziłem tam kilka dni. Smaczne śniadania i dużo do wyboru, nie oszczędzają. Pomocny i zaradny personel. Hotel blisko starego miasta i zamku, kilka minut od morza. Doskonały. Polecam po drugiej stronie ulicy restauracię tratoria modina, najlepsza pizza jaką jadłem i doskonałe dania z karty.
    Barbara
    pl

    Ocena

    8,8
    24 stycznia 2017

    Zdecydowanie polecam / I definitely recommend :)

    Pensjonat położony blisko dość ruchliwej ulicy, czasami może to przeszkadzać / The guesthouse is situated close to a fairly busy road, sometimes it can be a nuisance
    - Śniadanie bardzo dobre, mała jadalnia ale można znaleźć właściwie wszystko, pyszna kawa, - Personel bardzo miły i pomocny, - Lokalizacja w sercu miasta, bardzo blisko stacji metra - Pokój mały, ale wygodny/ - Breakfast very good, small dining room but you can find exactly everything what you want, delicious coffee, - Staff very nice and helpful, - The location in the heart of the city, very close to the metro station - Room was small but comfortable
    Anna
    pl

    Ocena

    9,2
    12 maja 2016
    Świetna lokalizacja - wszędzie blisko. Czysto, miła obsługa, dobre śniadania.